Organizacija SF11 Trebinje polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale i baze podataka). Neovlašćeno korišćenje sadržaja sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, Organizacije SF11 Trebinje (u daljnjem tekstu SF11), smatra se kršenjem autorskih prava i podliježe tužbi na osnovu pravne ruglative u Bosni i Hercegovini, kao i međunarodnim pravima.

Sadržaji kao što su tekstovi, fotografije i video zapisi na ovom sajtu vlasništvo su Organizacije SF11 Trebinje i uslove preuzimanja dijelova i/ili cijelih sadržaja sa ovog sajta moguće je regulisati posebnim aktom o saradnji sa SF11.

SF11 zadržava pravo promjene, uklanjanje (privremeno i/ili trajno) bilo kog sadržaja ili usluge na ovom sajtu bez obaveze prethodne najave, ako drugačije nije predviđeno posebnim pravnim aktom.

Sajt SF11 sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, korisnika i linkova na spoljne  stranice i SF11 se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu eventualnim neovlašćenim korišćenjem tih sadržaja od strane trećeg lica.

SF11 zadržava pravo izmjene ovih uslova korišćenja u bilo kojem trenutku i neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovom veb sajtu.